Nästa år drar jag till USA i ett år...

 
... nej, skojar bara, det gör jag inte alls... Men visst hade det varit helt otroligt? Minns ni det här inlägget jag skrev för ungefär ett år sedan? Under den här tiden förra året kom jag nämligen över ett utskick från STS (som man - i alla fall jag - annars bara brukar slänga/inte bry sig om) om utbytesår. Jag blev helt till mig och läste all information jag kunde hitta, stäckläste bloggar osv. Efterhand svalnade intresset en aning och jag la det lite åt sidan. 
 
Men under GHS i år hamnade vi av en slump i en monter som ordnade jobbresor till exempelvis Australien och Nya Zeeland som man kunde åka på när man hade fyllt arton, vilket är en hel annan historia som jag kan skriva om en annan gång. Det resulterade i alla fall i att jag blev så himla sugen på att resa och började kika lite smått på utbytesår igen. Ännu en gång läste jag på alla hemsidor jag kunde hitta, kikade på olika organisationer och läste utbytesbloggar. I början av veckan beställde jag lite material från olika organisationer bara för att jag blev så inspirerad, haha.. ;)
 
På ett sätt lockar det så otroligt mycket! Jag vill resa, jag vill upptäcka, jag vill bli bra på engelska, jag vill testa på nya saker och jag vill lära känna nya människor. Men samtidigt är jag så himla rädd. Jag är orolig för att jag inte ska trivas, att det ska vara svårt att få bra vänner, att min engelska kommer att vara för dålig, att jag ska hamna hos en dålig värdfamilj och att jag kommer ånga hela resan. Är jag beredd att skippa sista året och studenten med klassen? Är jag beredd att pausa från ridningen ett år? Är jag beredd att handskas med alla motgångar? 
 
Jag tror att ett utbytesår hade varit otroligt häftig, lärorikt och underbart på alla sätt och jag skulle så gärna vilja testa. Men jag är osäker på om jag vågar ta steget. Jag vet av erfarenhet att jag också har ganska lätt för att låta saker rinna ut i sanden.. Så vi får väl helt enkelt se vart det här slutar, som en dröm eller med att jag faktiskt kommer hem efter ett år på andra sidan jorden.

Publicerat: 2015-03-16 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto - Saker, Frida

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking