Mitt fotointresse

Tänkte berätta lite om hur mitt fotoinstresse började! 

Först ska jag väll börja med att jag har en väldigt fotoinstresserad pappa och det är från honom jag ärvt det intresset. Allt började när vi var hos min moster i Schweiz sommaren 2008 och då lånade jag en gammal, gammal digitalkamera som mamma hade undanstoppad. Det var väl då mamma och pappa märkte att jag tyckte det var kul, för under resan släppte jag inte kameran. Den följde med överallt! ;)
 
Så julen 2008 fick jag en egen liten digitalkamera: Canon IXY DIGITAL 50. Det var med den mitt fotoinstresse började. Jag började fota då och då med den och med tiden blev det mer och mer. För ungefär 1-1½ år sedan började jag intressera mig för systemkameror. Jag började låna pappas kamera, en Nikon D200 och lärde mig en del. När jag väl börjat använda den så slutade jag mer och mer att använda min Canon eftersom att den dels var väldigt mycket använd och sliten så funkade den lite si så där, men också eftersom den inte var något i jämförelse med en systemkamera. 
 
Jag började tjata om att jag ville ha en egen kamera men insåg snart att det inte gick, så jag fick helt eneklt börja spara och många, många månader senare beställde jag hem min alldeles egenköpta Nikon D3100. Den köpte jag med pengar jag sparat ihop helt själv under ungefär ett år. Snacka om att jag var lycklig!
 
Nu har jag ägt min lilla kamera i snart 3 månader tror jag. Jag tycker den är jättebra och jag har lärt mig väldigt mycket på kort tid. Det ska bli kul att få visa upp mina bilder för er här på bloggen! ;)
 

Alla bilder ovan fotade med: Canon IXY DIGITAL 50
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: