Kärlek...

 
... ja, ni förstår väl varför? ↑ Idag var pappa och jag iväg och hyrde skidor, fixade snökedjor, handlade för nyårsresan och så var pappa så underbart snäll så vi åkte iväg till Media Markt. Det var nämligen såhär att jag och brorsan fick presentkort där i julklapp, så igår på hemvägen från flygplatsen köpte brorsan ett spel där. Pappa och jag har pratat länge om att vi vill ha detta objektivet. Men han har sagt att vi ska vänta och kolla lite mer, så även igår när vi var där. Jag som hade trott att vi skulle köpa det igår eftersom brorsan fick köpa sitt spel. (Det var hans högsta önskan på önskelistan, såsom objektivet var min högsta) Men så idag var han så underbart snäll så vi åkte förbi och köpte det när vi ändå var iväg, vi betalde halva var eftersom vi ska ha det tillsammans. Dock så kommer jag nog använda det mest, hehe. Prövade att klicka några foton och är redan såld, tyvärr kära Tamron, ledsen att behöva säga det men du trillade just ner från första platsen som favoritobjektiv 

Publicerat: 2012-12-28 - 23:08:54  •  Kategorier: Foto

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Theresia - foto :

Har funderaat på ett sånt här objektiv, är de bra ? :D och vad brukar du fotografera med det ? Kan man fota natur och sånt snyggt med det? :)

Förresten så kan du gärna ställa en fråga i min frågestund så skulle ja bli jätteglad, du hittar inlägget här --> http://theresiasandahl.blogg.se/2012/december/vi-kor-pa-en-fragestund.html#comment :)

2012-12-29 | 21:43:18
Bloggadress: http://theresiasandahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking