Effektivt och stessigt, samma sak?

  Nikon D3100 || Tamron SP AF 90mm, F2.8, Di MACRO 1:1 ~*~ Fotade samtdigt som denna
 
Hej på er!
Nu är det äntligen dags för ett inlägg! Imorgon är det sista skoldagen denna veckan, härligt! ♥ Denna vecka har gått så himla fort, kanske för att jag har haft så fullt upp. Satt och tänkte på det förut, är det samma sak att vara stressad och effektiv? På ett sätt tror jag att det är det, men på ett annat inte. När man är stressad så är man ju just stressad alltså, inte lugn, fast man får ju ändå gjort många saker på kort tid. Medan om man är effektiv så tänker jag mig en person som gör mycket saker, fast lugnt. Alltså i båda fallen gör man mycket saker, så på ett sätt tycker jag att det kan vara lite likadant. 
Jag kom in på dessa tankarna när jag funderade på hur denna vecka varit. Jag har gjort så mycket saker och allt har gått så fort.. har jag varit stressad eller effektiv då? Får nog ändå tycka att jag varit rätt effektiv ändå, kanske på ett stressat sätt? Aja, nu struntar vi i det. xD
 
I måndags och tisdags tog jag busen direkt till stallet efter skolan och var där hela kvällen, båda dagar som stallvärd. Igår hade vi en rätt skön dag i skolan. Klockan elva var lektionerna slut så då vandrade vi ner till gymnasiet och skulle kolla på en film som handlade om rasism. Niceville/The Help kollade vi på, har ni sett den? Den var väldigt bra i alla fall!
Den var väl slut vid 14.20-tiden och då gick det ingen buss på en timme så jag följde med Isabell till tandläkarn när hon skulle dra två tänder haha. Usch, stackarn.. det såg ut att göra himla ont! Vi fyra var jag hemma och då satte jag igång att städa hos marsvinen. Sedan städade jag hela rummet som var fullt av väskor, saker som inte var uppackade från lägret, grejer från Ullared, kläder och annat. Det var verkligen K A O S! När jag hade fått lite ordning så bar jag ut saker till förrådet och insåg hur stökigt det var där och hur svårt det var att komma fram. Vårt förråd är som en smal och lång korridor (ihopbyggt med garaget, därav formen) och ligger det grejer så kommer man inte fram. Jag har mycket till marsvinen + mina ridgrejor där ute så det blir jobbigt för mig om jag inte kan komma fram. Så jag bestämde mig för att röja lite, jag la upp saker på hyllor, vek ihop dynor från till utemöblerna (vad gör dom i mitten av korridoren, liksom?) och packade undan dom. Ställde undan väskor osv. Så nu kan man utan problem promenera rätt igenom! :D 
Ja, sedan fortsatte jag kvällen med lite mer städning, svara på kommentarer här och lite plugg och så. 
 
Idag var också en härlig dag. Engelska, idrott och slöjd. Snart klar med min coola pall, haha! ;) Vi slutade egenligen 13.40 men jag och några till stannade kvar på läxhjälpen och pluggade till kemiprovet. Gött! Speciellt med kemin är det bra att jobba med andra i fall man inte förstår så kan nästan alltid någon annan förklara det. Jag satsar såklart på A i alla ämnen, men det känns lite jobbigt för alla lärare har så höga krav nu med dom nya betygen. Och inte blir det bättre om man har lärare som är lite... hm.. inte så bra helt enkelt. Men det är väl bara att kämpa på .. Idag pysslade jag och en annan tjej bland annat med att försöka förstå detta med (för tredje lektionen i rad) att balansera reaktionsformler .. ooh, blir trött i huvudet av att tänka på det men tror i alla fall att de har satt sig nu. Så sluttjatat om allt jag hunnit med denna vecka.. Hur har er vecka varit änsålänge då? :)

Nu tänker jag vara ännu mer effektiv och föröska göra klart en (eller flera) bloggdesigner.. Hann inte ett skvatt på hela lovet.. suck.. Så det är bara att jobba hårt!
 
Tänkte också fixa ett inlägg om lovet, redigeringstips och redigera fler frostbilder. Något annat i önskar? 
Har ingen aning om det skulle vara intressant med en frågestund, har ju ändå haft bloggen i snart ett halvår (åh, det kändes sjukt att skriva det! :o) Så det kanske inte hade varit så dumt, vet bara inte om ni skulle tycka det var kul, så svara gärna! Kram på er!
 

Publicerat: 2012-11-08 - 17:21:38  •  Kategorier: Foto, Foto - Natur, Foto - Vinter, Frida, Frågor till er

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Malin Maria Johansson:

*svar:* Åh men tack! :)
Varse :) ad görs?

2012-11-08 | 18:25:27
Bloggadress: http://pinkpiercing.se/
Felicia Andreasson:

Fin bild! :D

Svar: Tack fina du! :D ♥
Frida Z Lindqvist

2012-11-13 | 18:11:59
Bloggadress: http://feliciafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking