Funny things

Hejsan läsare!
Tack för alla fina kommentarer jag har fått det senaste! Jag blir verkligen så glad! Statistiken fick också en plötslig höjning för ungefär en vecka sedan, är det någon som hjälpt till att länkat? Vore kul att veta varför statistiken gjorde ett sånt hopp i alla fall! Och roligast av allt är väl att de flesta stannat kvar! :D
 
Tänkte i alla fall berätta för er att jag har ett roligt samarbete på gång. Jag fick en idé för ganska länge sedan och nu i oktober bestämde jag mig för att göra något av den. Så nu har "vi" startat igång och jag ska berätta allt så fort det är klart! En liten ledtråd får ni, bilden ovan ... ;)
 
Ledsen för detta ganska tråkiga inlägg. Sitter med skoldatorn nu och på den har jag inga bilder, sedan har jag inte heller så mycket att säga. Var i stallet på US (Ungdomssektionen på ridklubben) möte i söndags. Det var bara jag och Pernilla, haha! Men vi bestämde ändå väldigt mycket inför ett spökkväll som vi i US ska hålla på höstlovet. Där de små barnen får komma och göra läskiga aktiviteter, hehe får väl se om de blir rädda... ;)
I måndags var det stallet igen, fast stallvärd och ännu ett möte. Stallvärdsmöte, gick igenom en del rutiner osv. Igår var längsta dagen i skolan, kom hem helt död, ramlade ihop på soffan och kollade på några Grey's Anatomy avsnitt som jag spelade in förra veckan men inte hann se. Vilket jag också fortsatte lite med idag. Plus läxor också såklart...
Så ja, så mycket mer finns inte att säga. Jo, förresten! På fredag så rider jag och sedan åker jag med Pernilla hem. Vi hade ju bestämt det för två veckor sedan men det blev inte av eftersom jag blev sjuk. Men japp, mellan fredag och lördag sover jag hos Pernilla och så är det ridning både kväll och morgon! :D
 
Jaja, nog pratat, ha en bra kväll så ska jag försöka fixa lite roligare inlägg imorgon!
 
Har läst flera bloggar där bloggaren har fått snö, huuh, jag tycker det är lite tidigt för snö än. Jag har ju knappt fattat att de är höst liksom, vad tycker du? Är snön välkommen nu eller borde den vänta? Eller har du kanske redan fått snö hemma? ;)

Publicerat: 2012-10-17 - 18:52:00  •  Kategorier: Bloggen, Foto, Frida

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


leavanny.blogg.se:

SV: tack :D

2012-10-17 | 18:59:39
Bloggadress: http://leavanny.blogg.se/
FlizanLizan:

sv: jaha okej, jag glor på tv :P

2012-10-17 | 22:04:22
Bloggadress: http://flizanlizan.blogg.se
thea:

Sv: Haha ja jag blev minst sagt förvånad över att det kom så mycket snö här om dagen, men nu är det strålande sol och en massa plusgrader så ingen snö nu :p
Och jag håller med dig att det är aningens tidigt i oktober.

2012-10-18 | 16:52:17
Bloggadress: http://tthea.blogg.se
Annika:

SV: tack :D

2012-10-18 | 19:37:20
Bloggadress: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking