Black and white


Publicerat: 2013-04-30 - 16:48:46  •  Kategorier: Foto - Saker

Vinnaren

Nu är vår "gissa temat" tävling avgjord och vi märkte på er att det var ett krångligt tema! Många hade svårt att komma på vilket ord/tema vi tänkt oss. Men vi har en som kom på det, och det var weja.blogg.se! Grattis till dig, du vinner fyra länkar på fyra olika bloggar!
 
Rätt svar/tema var evighet.
 
Tack till alla som deltog, håll utkik efter nästa roliga tävling! :D
 

Publicerat: 2013-04-30 - 10:00:00  •  Kategorier: Fototävling

Our dream is to become champions

Från GHS i fredags
 
Idag har jag gjort klart två bloggdesigner. Blev även så inspirerad att jag började på en ny till mig själv. Om jag kommer använda den kan jag säga att den kommer bli ganska annorlunda mot tidigare! :')

Publicerat: 2013-04-28 - 21:34:43  •  Kategorier: Bloggdesign, Foto - Djur, Foto - Hästar, Göteborg Horse Show 2013, Hästar

Tyras läsarträff - GHS 2013 - Del 1

Foton tagna av mig och Isabell
 
Tyra hade läsarträff i sin monter kl. 17 igår på Göteborg Horse Show. De femtio första skulle dessutom få en liten present. Kl. 16.20 sprang jag och Isa ner för läktaren, ut ur Scandinavium och mot montern... Väl där var det en liten folksamling och en tjej som delade ut små kort till dom första som var där, men ett nummer på. Vi fick nummer 27 och 28, kan ni tänka er? Och vi var ändå där 40 minuter innan.. haha ;) Så då kunde vi i alla fall gå iväg en stund och komma tillbaka sedan sa hon som delade ut.
 
Tio i fem var vi tillbaka, men skillnaden var att det nu var smockat med folk! Vi gick och ställde oss i kön. Sedan dröjde det ungefär tjugo minuter innan Tyra dök upp och vi blev allt lite rastlösa i kön. ;) Passade på att fota lite som ni ser på bilder i mitten. När vi kom fram lämnade vi över kortet och fick då en biljett till kvällen (snacka om att vi blev glada, vi hade ingen kvällsbiljett utan skulle åkt hem om det inte varit för biljetterna vi fick av Tyra. Nu kunde vi se Bloggkampen! :D) och en tröja. Sedan tog vi kort med henne också. Av det lilla man hann uppfata under de minutrarna så verkar Tyra vara en himla go och härlig tjej! :') 
 
Så klockan 21 satt vi taggade och lyssnade till när det löd ur högtalarna att bloggkampen skulle sättas igång. Måste säga att det var otroligt roligt att se! När det var avgjort satt vi beredda och kastade oss nedför trapporna och sprang ut i den änsålänge tomma gången ifrån sektion B till D där det skulle vara autografskrivning. Vi ställde oss tillsammans med några få andra personer vid en disk vid sektion D och undrade lite om vi var rätt. Men det visade sig sedan att ja, det var vi verkligen för max en minut senare var hela stället proppat med folk! Efter en stund dök Tyra, Peder och Linn upp. Men det var alldeles för kaosartat med allt folk för att de skulle kunna börja skriva. Några vakter försökte få folk att ställla sig i en kö istället för att blockera hela stället i en stor klump. Så vi 8-10 personer som stod i längst fram vid den långa disken fick ju tillfälle att prata lite med "ryttarna/bloggerskorna". Själv stod jag och Isa precis framför Tyra och Peder, Peder började snacka on Världscup-finalen och vem vi hejjat på, haha. ;) Till slut blev det lite ordning i alla fall och vi fick våra autografer (jag frågade även Tyra om hon kunde signera hennes bok som jag köpte i hennes monter tidigare på mässan, så det gjorde ho :D ) Efter det tog vi bussen hem. 
 
Förlåt för snurrigt inlägg, dagen var i alla fall fantastiskt och jag kan inte skriva om allt för då skulle jag aldrig bli klar. ;)
Fler bilder kommer! Godnatt!

Publicerat: 2013-04-27 - 23:50:53  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida, Göteborg Horse Show 2013, Hästar

Internationell hoppning

Nu är det internationell hoppning, Henrik von Eckermann nollade. Så en svensk i omhoppning änsålänge! :D
 
---
 
Är för övrigt väldigt glad över att jag kan mobilblogga nu! Jag kan inte använda appen på min iPhone 3 så får gå via internet och det har inte funkat att skriva inlägg och ladda upp bilder innan tills för någon månad sedan. :')

Publicerat: 2013-04-26 - 14:35:04  •  Kategorier: Hästar

Live från GHS

 Nu sitter jag och Isa här inne i Scandinavium. Det är en liten paus innan det blir hoppclinic. Vi hade lite problem med att hitta rätt spårvagn och med tio minuter kvar så var vi typ helt vilse, men på något sätt lyckades vi smidigt komma fram till våra platser 9.59! ;D Då var det tidshoppning som vi fotade (våra platset är gryyyymma! Rad 8.   väldigt nära men ändå så man ser hela banan) och Douglas Lindelöw vann, heja Sverige! :D

Publicerat: 2013-04-26 - 12:00:00  •  Kategorier: Hästar

Jamen, här gömmer jag mig i min högrotta...

"Vadå'rå?"
 
Lillskiten satt såhär när jag kom hem, sötnosen! ♥

Publicerat: 2013-04-25 - 20:46:00  •  Kategorier: Foto - Djur

GHS!

 
Lite i sista minuten sådär så bokade jag och Isabell biljetter ikväll till Göteborg Horse Show på fredag! :D Har gått varje år de senaste 3-4 åren men hade inte tänkt göra det iår. Men så blev det så ändå. Ska bli så roligt! Kameran följer med och ska nog försöka mobilblogga lite! :') Någon mer som ska? :D

Publicerat: 2013-04-24 - 21:47:35  •  Kategorier: Frida, Hästar

Tisdag

 
Hääj. Tänkte bara kika in lite snabbt. Idag har varit en lång skoldag, men jag har ändå susat igenom hela dagen med en slags glad känsla. Vet inte vad den kommer ifrån, brukar alltid vara trött och så på tisdagar...
Dagens bra saker: Vi checkade av ännu ett prov idag, vi simmade och det gick super, jag satte mig för en gångs skull i lugn och ro och pluggade det jag behövde, jag hann med att göra två bloggdesigner och till sist så är det bara ungefär 30 skoldagar kvar till sommarlovet idag! :D 

Publicerat: 2013-04-23 - 21:32:15  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida

Två från igår

Två bilder från igår. Ska skriva ett bättre inlägg senare, vi hörs då!

Publicerat: 2013-04-21 - 17:08:24  •  Kategorier: Foto - Makro, Frida

Finalist!

Jag är finalist i Emmas fototävling, superroligt! :D Så vill ni får ni väldigt gärna lägga en röst på mig, nummer 6 är jag! (Rösta här!)  :')
 
--------
 
Mitt bidrag

Publicerat: 2013-04-19 - 14:38:00  •  Kategorier: Foto - Hästar, Fototävling

Det går framåt!

Igår var det exakt två veckor sedan Happy bröt av sina två framtänder. 13 dagar efteråt (bilden är dagen i tisdags) ser det ut sådär! ↑ Det fanns verkligen ingenting kvar när han hade brytit av tänderna men nu har de nya tänderna vuxit ut kanske en 4-5 millimeter. Det ser raka och fina ut vilket är skönt! :') 
 
Det var länge sedan jag skrev lite "personligt" så tänkte bara berätta lite om läget nu.. ;) Jag kämpar på i skolan även om jag är så trött på skolan just nu. Helt bombat med prov och annat i alla ämnen. Verkligen det ända alla lärare tänker på just nu. Igår hade jag utvecklingssamtal, vilket gick bra. Jag var väldigt nöjd med betygen i höstas, E i idrott, D i musik och något mer. (vilket inte gör mig något eftersom idrotten och musiken är de ämnen jag vet att jag kommer få låga betyg i och inte bryr mig så mycket om det.. :P) Några C i typ svenska och fysik. Sedan B i engelska, tyska, biologi, bild och lite annat så. På omdömena lät det som om jag kommer behålla betygen eller höja mig. Så det känns verkligen super! 
Idag var det engelskaprov på morgonen. Jag har också sett klart säsong åtta av Grey's Anatomy så nu är det bara nian kvar.. o.o Vad kan jag mer berätta? Att jag längtar till första maj kanske? Ledigt ♥♥ 
 
Har ser ert liv ut just nu då? ;)

Publicerat: 2013-04-18 - 20:07:08  •  Kategorier: Foto - Djur, Frida, Marsvin

Emmas tävling

 
Tänkte vara med i en fototävling som Emma har där man kan vinna ett presentkort hos kamda.se. :')
Vinner jag skulle jag välja denna ir-fjärr/trådutlösare. Min motivering lyder såhär: Jag har länge velat ha en fjärrutlösare till min kameran men tydligen är det någon som inte är inbyggt i den vilket gör att det inte finns några trådlösa fjärrutlösare. När jag hittade denna på kamda blev jag jättelgad eftersom den verkar som ett bra alternativ, men jag är ändå osäker på hur den kommer funka med min kamera. Vet inte om autofukos funkar med den och så vidare. Därför har jag inte vågat köpa den, men med ett presentkort gör det ju inte lika mycket om jag köper den och den inte funkar till 100 % som jag ville. :')

Publicerat: 2013-04-18 - 19:48:00  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Fototävling

Fototävling: Gissa temat!

Nu var det et tag sedan vi vi fotosamarbetet hade ett projekt igång. Nu är det iallafall äntligen dags igen! Ni kanske minns den här tävlingen sedan tidigare. Hoppas ni tycker om det!
 
------

Tävlingen går till så här:
- Vi väljer ut ett ord/tema och fotar varsin bild som förmedlar ordet vi valt ut.
- Ni får se våra fem bilder och den första på varje blogg som gissar rätt ord/tema vinner!
Tävlingen sker flera gånger med olika ord/tema varje gång.

Regler/Övrig info:
- Vinnarna vinner en länk på våra fem bloggar.
- Tävlingen avslutas 24 april (om en vecka)
- Delta endast en gång (vi kontrollerar ip-nummer)
- Gissa endast med ett ord/tema
 
1. Felicias bild - 2. Josephines bild - 3. Amandas bild - 4. Fridas bild - Julia har inte med någon bild denna omgången
Nu har vi alltså valt ut ett ord/tema och här över ser ni våra bilder. 
Gissningarna sker i kommertarsfältet.
Lycka till!

----------

Detta är ett samarbete mellan Amanda, Felicia, Frida, Josephine och Julia
Läs mer om projektet här.

Publicerat: 2013-04-17 - 12:00:00  •  Kategorier: Fotosamarbete, Fototävling

Me

Två bilder Linnea tog för ett par veckor sedan :')

Publicerat: 2013-04-16 - 20:30:50  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Natur, Foto - PorträttFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking