Tyras läsarträff - GHS 2013 - Del 1

Foton tagna av mig och Isabell
 
Tyra hade läsarträff i sin monter kl. 17 igår på Göteborg Horse Show. De femtio första skulle dessutom få en liten present. Kl. 16.20 sprang jag och Isa ner för läktaren, ut ur Scandinavium och mot montern... Väl där var det en liten folksamling och en tjej som delade ut små kort till dom första som var där, men ett nummer på. Vi fick nummer 27 och 28, kan ni tänka er? Och vi var ändå där 40 minuter innan.. haha ;) Så då kunde vi i alla fall gå iväg en stund och komma tillbaka sedan sa hon som delade ut.
 
Tio i fem var vi tillbaka, men skillnaden var att det nu var smockat med folk! Vi gick och ställde oss i kön. Sedan dröjde det ungefär tjugo minuter innan Tyra dök upp och vi blev allt lite rastlösa i kön. ;) Passade på att fota lite som ni ser på bilder i mitten. När vi kom fram lämnade vi över kortet och fick då en biljett till kvällen (snacka om att vi blev glada, vi hade ingen kvällsbiljett utan skulle åkt hem om det inte varit för biljetterna vi fick av Tyra. Nu kunde vi se Bloggkampen! :D) och en tröja. Sedan tog vi kort med henne också. Av det lilla man hann uppfata under de minutrarna så verkar Tyra vara en himla go och härlig tjej! :') 
 
Så klockan 21 satt vi taggade och lyssnade till när det löd ur högtalarna att bloggkampen skulle sättas igång. Måste säga att det var otroligt roligt att se! När det var avgjort satt vi beredda och kastade oss nedför trapporna och sprang ut i den änsålänge tomma gången ifrån sektion B till D där det skulle vara autografskrivning. Vi ställde oss tillsammans med några få andra personer vid en disk vid sektion D och undrade lite om vi var rätt. Men det visade sig sedan att ja, det var vi verkligen för max en minut senare var hela stället proppat med folk! Efter en stund dök Tyra, Peder och Linn upp. Men det var alldeles för kaosartat med allt folk för att de skulle kunna börja skriva. Några vakter försökte få folk att ställla sig i en kö istället för att blockera hela stället i en stor klump. Så vi 8-10 personer som stod i längst fram vid den långa disken fick ju tillfälle att prata lite med "ryttarna/bloggerskorna". Själv stod jag och Isa precis framför Tyra och Peder, Peder började snacka on Världscup-finalen och vem vi hejjat på, haha. ;) Till slut blev det lite ordning i alla fall och vi fick våra autografer (jag frågade även Tyra om hon kunde signera hennes bok som jag köpte i hennes monter tidigare på mässan, så det gjorde ho :D ) Efter det tog vi bussen hem. 
 
Förlåt för snurrigt inlägg, dagen var i alla fall fantastiskt och jag kan inte skriva om allt för då skulle jag aldrig bli klar. ;)
Fler bilder kommer! Godnatt!

Publicerat: 2013-04-27 - 23:50:53  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida, Göteborg Horse Show 2013, Hästar

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking