Jag är tillbaka

Hej på er alla! ♥ 
Vill först bara tacka för att många av er har stannat kvar här under tiden jag har varit borta. Sedan vill jag uppdatera om läget. Som ni vet dog Happy under vår Gotlandsresa, vilket var otroligt tungt för mig....
Vi hämtade hem Leon (och Happy) från pensionatet några dagar efter att vi hade kommit hem. Det var så härligt att få se Leon igen, gullegrisen ♥ På kvällen hade vi en fin liten begravning för H här hemma. 
 
Efter det var vi tvungna att bestämma hur vi skulle göra med Leon. Marsvin får inte vara själva så vi hade ju två val, att behålla Leon och köpa ett nytt marsvin, eller omplacera honom. Jag ville såklart gärna ha kvar honom, men mamma och pappa resonerade som så att man kan inte köpa ett nytt marsvin varje gång något dör, eftersom dem aldrig dör samtidigt blir man ju hela tiden bunden när man köper ett nytt. Så de tyckte vi skulle ta en paus här efter fem år. Visst hade jag också tänkt på det alternativet, men det var ändå jobbigt att tänka tanken att bli marsvinlös. 
Kanske är svårt för vissa att förstå en i det här läget, men så var det i alla fall och jag älskar verkligen min lille gris, men vi tyckte att det blev bäst så.
 
Det finns ett väldigt bra ställe här i Göteborg som heter Eragons. Det är ett omplaceringshem för marsvin. Kvinnan som driver det är väldigt duktig och mån av marsvinen så det enda alternativet för mig var att lämna honom dit eftersom jag vet att hon hanterar omplacering/adoption väldigt bra, med bra regler, kontrakt osv. Tyvärr var det kö in dit men vi kunde ändå vara med på ett hörn ifall någon annan som mist ett av sina marsvin hörde av sig till henne, då kunde man ju kanske para ihop dem två. Så igår fick jag ett sms av henne att en familj var intresserad. De ringde upp senare på kvällen och vi pratade lite och bestämde träff idag. 
 
Så idag täffade vi dem, ett par, som hade haft två marsvinhannar. Den ene hade gått bort igår. Det kändes väldigt bra att lämna över Leon till dem, jag kan inte beskriva känslan men dem kändes verkligen som rätt personer. Dem verkade kunniga, tyckte om Leon och verkar som såndana som kommer ge honom massor av uppmärksamhet. Fick ett sms ikväll att ihopsättningen med det andre marsvinet hade gått bra och att dem två var så lika varandra i utséendet! :')
 
Så vi får väl se hur det går att somna inatt, utan marsvin i rummet. Det är fortfarande tungt det här och en stor omställning i livet. Men jag vet att jag ska göra allt jag kan för att ha marsvin senare i livet igen! :')
 
Så ja, nu tänkte jag försöka komma igång så smått med bloggen igen!
 
♥♥♥

Publicerat: 2013-08-07 - 23:09:34  •  Kategorier: Foto - Djur, Kärlek, Marsvin

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Ravenith:

Som sagt så har jag aldrig haft husdjur, bortsett från fiskar, men jag kan förstå att sådant är tungt. Att behöva bestämma vad man ska göra med ett marsvin som man har haft under en längre period i sitt liv.

Jag hoppas att det går bra för dig och att du mår bättre snart och vänjer dig och det är bra att Leon och det andra marsvinet kom överens och allting gick bra för dem :)

Ser framemot vad du har att uppdatera mer om, även om det kanske tar lite tid att komma igång med bloggande ^^ <3

2013-08-08 | 14:05:32
Bloggadress: http://ravenith.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking