Hej på er...

... nu var det ett tag sedan. Har hänt massor av små saker sedan jag skrev här sist bland annat...
 
... så var jag med Isa på tävlingen/programridningen som jag berättade om. Det gick jättebra för dom, hade det varit en riktigt tävling (nu var det ju programridning och då är det inga placeringar utan bara tävling mot sig själv typ...) så hade dom vunnit båda klasserna :')
 

... på onsdagen förra veckan så åkte jag och mamma in till Göteborg. Dom öppnade en ny Hööks butik i Bäckebol, alltså väldigt nära oss, vilket är superbra. Det var en del öppningserbjudanden och så, så jag passade på att köpa två tröjor och handskar.
 
... i torsdags fick jag efterlängtat påsklov! 
 
... i fredags var jag med i en liten hopptävling på klubben. Typ Pay and Jump ungefär. Hoppade såklart finaste Findus pojken, 60 cm, och det gick super. Var nervös och så som jag alltid är, kändes inte jättebra på framridningen med när vi väl hoppade så gick allt som det skulle. Var man felfri fick man påskägg och rosett! :D Mamma var med och tog lite kort med min kamera, väl hemma så märker jag att något har kommit åt manuellt fokus-knappen, så alla bilder är suddiga... Skit liksom.. :/
 
... igår var hela familjen inne i Göteborg och gick i affärer. Vi hann bland annat med Intersport, lampaffäar, Siba och Ikea plus lite annat. Det ända jag köpte var ett UV-filter till mitt 50mm-objektiv. Det har ju inte haft något skydd sedan jag köpte det i december, så det var skönt att få det köpt!
 
... idag var jag med Linnea hos hennes medryttarhäst. Tog en härlig promenad med henne när hon red på fina hesten. Blev en hel del foton... :')
 
Hur har ni haft det dom senaste dagarna då? :')

Publicerat: 2013-03-31 - 20:35:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, Foto - Saker, Frida, Hästar

Stars


Publicerat: 2013-03-24 - 21:37:33  •  Kategorier: Foto

Tävling imorgon

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G - Varför blir det så dålig kvalité när man laddar upp? =/
 
Denna bilden är från i måndags. Är ju stallvärd på måndagar så jag och Isa tog bussen och var i stallet tidigt, jag tog en sväng in i stallet på vägen till klubbstugan. Det var släckt i stallet vilket gav den coola effekten med ljus och mörker...
 
Imorgon taggar vi tävling! Eller ja, jag ska ju inte tävla men Isa och Shaad ska, så vi får hålla tummarna för dem! Själv följer jag med som pepp och fotograf.. ;) Det är tredje gången de två tävlar tillsammans nu, första gången (då den också placerade sig på första plats, haha.. ;)) var jag också med och var fotograf, andra gången var det tänkt att jag skulle vara med - men blev då sjuk. Så idag blir alltså tredje gången, liten uppvärmingstävling inför Bohuscupen som de ska vara med i under våren. Så det blir tidigt uppgång imorgon - måste gå och lägga mig.. puss och godnatt people!

Publicerat: 2013-03-23 - 22:33:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Pancakes

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G
 
Det är så fruktansvärt kallt ute... Det är helt sjukt vad jag längtar till man kan gå ute utan att behöva vara kall. Bara det liksom? Det behöver inte bli 20 grader, bara tillräckligt varmt för att man ska kunna gå ute utan att frysa så man hackar tänder. Är det för mycket begärt i mars månad? Okej, kanske överdriver lite nu, men det blir så just nu.. är så trött på kylan! Jag gick liksom i vinterjacka, halsduk och vantar idag och fryser ändå något helt sjukt.
 
Men vi har det i alla fall mysigt här hemma  - inomhus! Brasan är igång och förut var det pannkakor till middag. Mums! :D Nu ska jag duscha och klippa de små grisarnas klor, sedan blir det väl något avsnitt av Grey's som avslutning denna tisdag! :') Hur ha er tisdag varit då, lika kallt hos er? :/

Publicerat: 2013-03-19 - 20:46:29  •  Kategorier: Foto, Frida

These beautiful animals ♥

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G - Modell: Shaddisen

Publicerat: 2013-03-18 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar

En rejäl uppdatering

 
Uppdaterade min bloggdesignsida idag. Den har ju stått halvfärdig väldigt länge så idag tog jag tag i att göra klart den, men det blev istället så att jag gjorde om designen helt eftersom jag inte var nöjd med den andra.. ;)
 
Tycker detta blev bra, enkelt och så. Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker, om något kan förbättras, saknas mm! :')

Publicerat: 2013-03-17 - 21:43:09  •  Kategorier: Bloggdesign, Bloggen, Frida

En lista

Fem saker som..
Upprör dig
1. Folk som är elaka på alla olika sätt, varför lägga energi på det istället för att göra någon glad?
2. Orättvisa
3. Djurplågeri
4. Att det inte blir varmare ute...
5. Allt skolarbete
 
 
Gör dig glad
1. Hästar
2. Mina marsvin
3. Vänner
4. Familj
5. Att fota
 
 
Du älskar
1. Min familj
2. Mina marsvin
3. Hästarna och stallet
4. Vännerna
5. Fotografering
 
 
Du lyssnar på just nu
1. Zara Larsson - Uncover
2. Anton Ewald - Begging
3. Robin Stjernberg - You
4. Ulrik Munther - Tell the world I'm here
5. Passenger - Let her go
 
 
Du gjort idag
1. Kollat på film
2. Ätit
3. Läst bloggar
4. Städat lite
5. Gjort lite arbete i Photoshop
 
 
Händer i helgen (nästa)
1. Konfa
2. Städning
3. Stallet kanske
4. Äta godis
5. Ta helgen som den kommer typ...

Publicerat: 2013-03-17 - 18:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, Foto - Människor, Foto - Natur, Frida

Lite kort om veckan

Denna veckan praoade jag alltså på MyOne (med Isa) , som är till största delen en hästaffär men som också säljer en del tillbehör och foder till hund och katt. Jag hade inga förväntningar alls på hur det skulle vara så jag blev väldigt glad när det var såpass kul som det var. Jag är supernöjd med mitt val.
 
Vi fick väl inte göra världens roligaste jobb men det var himla roligt och lärorikt ändå, tjejerna som jobbade där var också väldigt trevliga, glada och snälla. Det vi gjorde var att städa golven, slänga sopor och kartonger, ta emot leveranser, packa upp leveranser, märka alla nya varor, sortera ut varor i butiken, hjälpa kunder, fixa på lagret, fixa ute i butiken och inventera. Veckan slutade med att vi fick ett presentkort med oss hem och ett jättefint omdöme! :')
 
Förresten, ni ser den söta påskkärringen där uppe? När jag kom hem i fredags hade mamma varit på bageri och köpt lite gott, bland annat marsipan! Finns det något godare? ;) Tyvärr är jag tvugnen att vänta till påsk med att äta den.. 
 
Så ja, söndag idag.. Kan ju bara säga att jag gärna hade varit på MyOne en vecka till istället för att komma tillbaka till skolan.. Hur känner ni?
Ha en bra söndag!

Publicerat: 2013-03-17 - 13:36:31  •  Kategorier: Foto, Frida

Visste ni att...

... jag aldrig har slingat eller färgat mitt hår?
 
... jag har väldigt svårt att bli brun på sommaren? Tar väldigt lång tid och så blir jag ändå inte så brun som andra, orättvisst tycker jag.. ;)
 
 
... jag inte gillade jordgubbar när jag var mindre, men nu tycker jag att det är jättegott! 
 
... jag är allergisk mot nötter och kanske rotselleri, som tydligen är en korsallergi till nötter?
 
 
... jag hade jättesvårt att komma på vad jag skulle skriva på den här listan, men när man inte skriver den kommer man på saker hela tiden?  
 
... varje gång jag är i en hästaffär (som nu när jag praoar på MyOne) så tänker jag: "Åh, den skulle jag ha köpt om jag hade häst!" till massor av saker ?
 
 
... en av mina största drömmar just nu faktiskt är att ha en egen häst?
 
... jag snart har kollat klart på Grey's Anatomy? Har snart bara två säsonger kvar (av nio).. :o
 

Publicerat: 2013-03-13 - 08:38:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida, Hästar

Cutest little thing ♥

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G - Modell: Koda

Publicerat: 2013-03-12 - 17:30:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Porträtt

Sötnos

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G - Modell: Freja

Publicerat: 2013-03-12 - 10:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Porträtt

Prao

Nikon D3100 och Nikkor 50mm 1.8G - Från igår
 
Den här veckan har vi prao, själv praoar jag tillsammans med Isabell på MyOne i Göteborg. Idag var första dagen och den var bättre än förväntat. Utanför MyOne träffade vi en annan trevlig tjej som var lika gammal som oss, hon praoade förra och denna veckan, så hon visade oss vad vi skulle göra vilket var skönt. Dagens sysslar var väl ungefär att sopa och våttorka golvet, ta emot leveranser, packa upp och märka varor, sortera ut varor i butiken och städa och sortera bland varor och hyllor.Var faktiskt roligare än det låter, ett litet plus var ju att vi fick gå 14.30 istället för 16! :')
 
Annars tilbringade jag hela helgen i stallet, ridning, stalltjänst, US-möte osv. Bilderna är från igår då Isa tränade dressyr.
 
Ni får ha det så bra, själv tänkte jag titta lite på Grey's Anatomy!

Publicerat: 2013-03-11 - 19:14:53  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida

Be the change that you wish to see in the world


Publicerat: 2013-03-05 - 08:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar

Så fina

 
Har studiedagar idag och imorgon: kääärlek! Har tillbringat dagen hos Isa, vi skulle pluggat men blev lite annat såklart... ;) Efter lunch tog vi bussen till stallet, fixade iordning i stallet och så gick jag med en kort runda när Isa och lillen red ut. Blev inte så bra bilder men ni får dom ändå, eftersom att det är lite bildbrist här i mars.
 
Kan inte allt bara bli grönt och fint nu, tycker det är så tråkigt med allt det gråa och vissna..

Publicerat: 2013-03-04 - 22:39:40  •  Kategorier: Foto, Foto - Djur, Foto - Hästar, HästarFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking