Lite kort om veckan

Denna veckan praoade jag alltså på MyOne (med Isa) , som är till största delen en hästaffär men som också säljer en del tillbehör och foder till hund och katt. Jag hade inga förväntningar alls på hur det skulle vara så jag blev väldigt glad när det var såpass kul som det var. Jag är supernöjd med mitt val.
 
Vi fick väl inte göra världens roligaste jobb men det var himla roligt och lärorikt ändå, tjejerna som jobbade där var också väldigt trevliga, glada och snälla. Det vi gjorde var att städa golven, slänga sopor och kartonger, ta emot leveranser, packa upp leveranser, märka alla nya varor, sortera ut varor i butiken, hjälpa kunder, fixa på lagret, fixa ute i butiken och inventera. Veckan slutade med att vi fick ett presentkort med oss hem och ett jättefint omdöme! :')
 
Förresten, ni ser den söta påskkärringen där uppe? När jag kom hem i fredags hade mamma varit på bageri och köpt lite gott, bland annat marsipan! Finns det något godare? ;) Tyvärr är jag tvugnen att vänta till påsk med att äta den.. 
 
Så ja, söndag idag.. Kan ju bara säga att jag gärna hade varit på MyOne en vecka till istället för att komma tillbaka till skolan.. Hur känner ni?
Ha en bra söndag!

Publicerat: 2013-03-17 - 13:36:31  •  Kategorier: Foto, Frida

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Emelie:

Oh sshit, praoade på my One i gbg förra och förrförra veckan. Tyckte inte det var kul alls och jag tyckte heller inte att alla i butiken var så trevliga haha :) Är jätte glad att skolan började i gen haha.

2013-05-21 | 21:16:07
Bloggadress: http://emelix.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking