Att ge komplimanger är guld värt

Gammal bild på finisen
 
Hej vänner!
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här som egentligen skulle publicerats imorse, men hann aldrig klart innan jag skulle sticka.
 
Tänkte berätta om en grej som hände i måndags i stallet. Jag var stallvärd som vanligt och så, men jag skulle även rida igen i en annan grupp eftersom jag missade min vanliga lektion på fredagar för ett tag sedan. Jag fick Findus, min lilla finis. Passet kändes väldigt bra hann var mjuk och positiv, och ville jobba. Den "vanliga" ridningen under passet gick superbra, hade en så bra känsla, en av de bättre lektioner på länge. Vi tränade även lite bakdelsvändningar och det gick också hyfsat bra.
I alla fall, när jag hade ridit klart så lämnade jag över Findus till en vuxen tjej som skulle ha honom på lektionen efter. Då säger hon något i stil med: "Vad fint det såg ut!" (Hon stod på läktaren och kollade när vi red).
Denna lilla enkla komplimangen gjorde mig jätteglad! Att en människa man inte känner, vuxen dessutom, kommer fram och ger en beröm. Det är roligt, riktigt roligt! 
 
Vi ger alldeles för lite komplimanger i vår vardag och dem komplimanger man väl får av sina föräldrar och nära vänner - dem tar man inte så seriöst, liksom dem skakar man lätt av sig eftersom man är van vid att få komplimanger från dessa personer. Men när komplimangerna kommer från okända personer, då värmer dem lite extra! Tycker ni inte också det?
 
Så nu tycker jag att vi ska bli bättre på att ge komplimanger,kanske speciellt till personer man inte känner så bra!

Publicerat: 2013-11-13 - 22:05:20  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar, Pepp

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Alisha:

Åh, vad snällt av henne!

Om jag inte skulle haft socialfobi, så skulle jag nog verkligen gett folk mer komplimanger, men nu är det ju väldigt svårt för mig att prata med främlingar :(

Dock så får jag alltid komplimanger för min kamera när jag är på djurparker och väldigt mycket komplimanger på nätet utav både vänner och främlingar, (mest främlingar på deviantart och flickr), och jag försöker själv ge andra komplimanger.
Jag vet ju att många blir glada utav att höra att de är duktiga och jag tycker att det är viktigt att tala om för en person när man tycker att de har gjort någonting bra :D

Och det är precis som du säger; komplimanger som man får utav familj och nära vänner skakar man lätt av :o

2013-11-14 | 20:14:24
Bloggadress: http://ravenith.se
Sandra:

Komplimanger är GULD värt! Särskilt inom ridning tycker jag. Eftersom att man oftast fokuserar på sig själv och inte tänker på så mycket annat. Men ibland så är det bra att titta på andra när de rider och ge komplimanger efter ridpasset, för man blir ju så glad av att få komplimanger!
Det kan ju vi som US och stallvärdar jobba mycket med tycker jag :)

Svar: Ja, håller verkligen med! :')
Frida Z Lindqvist

2013-11-19 | 17:01:32
Bloggadress: http://Snatransson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking