Fästingfasa

Arkivbild

Alltså åh, för ett tag sedan gjorde jag en hemsk upptäckt. När jag hade duschat och tagit på mig pyjamasen (shorts) och står och borstar tänderna så ser jag plötsligt något på mitt ben... Böjer mig ner och ser att det är en FÄSTING!!! Det såg till och med ut som det satt en till en bit ifrån, men vet inte riktigt vad det var... Alltså åhhhhh, fy farao! Tycker fästingar är något av de värsta som finns, hatar alla slags insekter men har extra stora problem med spindlar och fästingar. 

Dessutom har jag bara haft cirka två fästingar i mitt liv, så jag är ju inte direkt van vid dem... Det som är så läskigt är att jag inte vet hur jag har fått den?! Jag har inte varit i stallet sen måndags och jag tror inte den har suttit så länge eftersom den var ganska liten och då tror jag att jag hade sett den de här dagarna. Idag har jag varit hemma hela dagen och har bara varit ute när jag gick till skolan/hem från skolan och då är jag knappt i kontakt med gräs/buskar/träd. För jag menar, den kryper väl inte på mig från asfalt liksom... Dessutom hade jag långa jeans. Och det är ju ändå svinkallt ute, finns dem då?? Det är om jag fick den i skogen i tisdags när jag var funktionär för orienteringen.. Åh, usch! Vill inte tänka på om den har suttit så länge... Brukar man vara lite röd där den satt när man tagit bort den? :'(

Haha usch, vad ni måste tycka jag är töntig, men det här är verkligen jobbigt för mig, haha... Får väl hoppas att jag kan sova inatt då det säkert kommer krypa över hela mig! Godnatt vänner ❤️

Publicerat: 2013-09-26 - 21:56:49  •  Kategorier: Frida

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Alisha :

Har aldrig blivit biten av en fästing, men de verkar asäckliga D:

Svar: Dom är skiiiiiiitläskiga!! D:
Frida Z Lindqvist

2013-09-26 | 23:33:55
Bloggadress: http://ravenith.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking