Julklappsinslagning

Älskar att slå in julklappar, så kul att kombinera papper och fina snören och band. Kanske har något med min designintresserade del av mig att göra? ;) Här får ni några bilder från årets inslagning. Hur har ni det mitt i jul- och nyårsstöket?

Publicerat: 2014-12-30 - 14:27:13  •  Kategorier: Foto - Jul, Foto - Saker, Frida

God jul!

Publicerat: 2014-12-24 - 22:40:20  •  Kategorier: Foto - Jul, Frida

Wishlist Christmas '14


Har väl inte direkt skrivit någon önskelista i år men satte ändå ihop ett litet kollage tidigare idag på sådant som jag är lite sugen på. Det är rätt kul att sitta och pyssla på polyvore, får göra det oftare! :')

Det som jag har sagt till familjen att jag önskar mig i år är väl typ en kabelstickad tröja från Gant, en klocka och hörlurar. Är i stort behov av hörlurar då mina nuvarande slitna Urbanears bara fungerar på ena örat, men trots det har jag varit såpass nöjd med deras insats att jag skulle vilja ha ett par likadana igen. Sedan är det aldrig fel med fler tröjor från Odd Molly eller Lexington då jag tycker de är så fina och har bra kvailté. Vill också komplettera garderoben med ett par mörka, slitna jeans. Ett par låga, bruna Primeboots hade gärna fått göra de andra sällskap i skohyllan, eller ett par låga converse till våren. Till sist vill jag gärna resa till något soligt, varmt land nästa år igen och så skadar såklart aldrig lite extra cash i plånboken. Vad önskar ni er i år? :')

Publicerat: 2014-12-23 - 21:16:32  •  Kategorier: Foto - Jul, Frida, Inspiration

Gör jag bloggdesigner?

Hej! 
Såg att du gjorde gratis bloggdesigner? Gör du det fortfarande? 
Svara gärna på mail(:

Tänkte att jag även svarar på denna fråga i ett inlägg då jag får den väldigt ofta. Svaret är nej, jag gör inga bloggdesigner för tillfället. Tiden räcker tyvärr inte till längre då det är otroligt tidskrävande. Jag har genom åren gjort väldigt många gratisdesigner till olika personer och jag tycker att det är väldigt kul att designa och fixa. Men med tanke på all tid som läggs ner och att det görs gratis så är det ingenting jag prioriterar att hinna med just nu. Dock är det inte alls omöjligt att jag börjar igen när jag får lite mer tid! Så är du intresserad får du gärna kika in här eller på mina designsida (fridabloggdesign.blogg.se) då och då för att hålla dig uppdaterad om läget! 

Publicerat: 2014-12-02 - 18:19:56  •  Kategorier: Bloggdesign, Frida, Frågestund

Och så var det december...

Lite gamla vinterfavoriter från arkivet... Åhhh, blev så himla sugen på att fota lite makro nu när frosten börjar komma. Måste verkligen försöka fota lite mer nu i vinter, har blivit alldeles för sällan den här hösten!

Publicerat: 2014-12-01 - 21:32:18  •  Kategorier: Foto - Jul, Foto - Makro, Foto - Natur, Foto - Vinter, FridaFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking