Ny design

 
Äntligen! Hade den gamla designen i över ett halvår så det var på tiden. Har försökt mig på en ny i omgångar men aldrig blivit nöjd. Men när jag började med den här visste jag att det skulle bli något bra av det, känns så härligt med allt det ljusa och lite variation mot den förra i själva designen. Vad tycker ni? :D
 

Publicerat: 2014-02-16 - 21:18:00  •  Kategorier: Bloggdesign

Då var det gjort...

Två arkivbilder från Gotland i somras
 
... jag har sökt till gymnasiet! Efter att ha vridit ut och in på mina tankar säkert en miljon gånger så blev det till sist två olika program på tre olika skolor som jag klickade i och skickade iväg i söndags. Förstavalet blev natur på Donner, andra blev teknik-design på Polhem och tredje natur på Kitas. Alltså tre olika skolor i Göteborg hehe, sådant tjat det har varit från lärare, SYV, vuxna och andra med det här med Göteborg/bussåkande... När vi var på öppet hus med skolan på Mimers hus så hade en av lärarna någon jäkla föreläsning (var meningen att hon skulle berätta om naturprogrammet) om att man slösar bort 1,5 år på bussåkande om man väljer en skola i Göteborg istället för Mimers, haha, där förstördes mitt första intryck av Mimers typ... ;) Nej, men skämt åsido, men jag har inget problem med att åka buss/tåg in till Göteborg, faktum är att jag alltid har velat gå där och nu blev det så. Kanske ångrar jag mig, men det har jag svårt för att tro, känns som det kommer bli himla bra! :')
 
När jag var på öppet hus på Donner så fick jag ett sånt himla bra intryck av skolan, lärarna och eleverna. Verkar vara sådant go stämning! Jag tycker också deras upplägg av lektioner och scheman passar mig super, så det har varit Donner och Teknik på Polhem det har stått mellan. I och med att jag tycker teknik med inrikting design verkar sååå kul :') Men nu blev det såhär och just nu känns det bra, jag har inte ångrat mig hittills och gör jag det får jag väl ändra i april. 
 
Jaja, nu får jag sluta babbla... Ska ni söka i år? Vad har ni tänkt er/sökt? :')

Publicerat: 2014-02-06 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto - Natur, Foto - Sommar, Frida

Rhodos 2014

 
I söndags bokade mamma en vecka i Rhodos till början av juni, aahhhh.... Förstår ni vad härligt att få börja sommaren så? ♥ Ser verkligen fram emot det, var ett tag sedan vi var på en riktigt solsemester så det var på tiden igen!

Publicerat: 2014-02-05 - 19:33:35  •  Kategorier: Frida, Rhodos 2014Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking