Inspo
Publicerat: 2014-01-28 - 11:06:00  •  Kategorier: Frida, Inredning, Inspiration

Skåne

 
Idag var jag ihop med ett gäng andra tjejer från klubben i Skåne. DUS Skåne höll sin årliga ungdomsdag med massor av roliga shower och clinics. Ni ska få se fler bilder men det får bli en annan dag, var uppe innan fyra idag för att hinna med bussen så nu längtar jag efter min varma säng ♥

Publicerat: 2014-01-26 - 21:15:25  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Gymmet

 
Ja, då var den här tisdagen avklarat... känns så skönt! Nu är veckans två långa dagar gjorda och imorgon slutar jag tolv ♥♥ Idag har jag i alla fall varit på gymmet med Linnea. Har snackat hur länge som helst om att jag ska följa med men så har det alltid varit något som varit i vägen. Men idag blev det ändring på det... Det var himla skönt efteråt så hoppas att jag ska kunna fortsätta träna nu framöver!
 
Var bara hemma ungefär 50 minuter efter skolan innan jag åkte och då åt jag lite mat och gjorde chokladbollar som jag varit sugen på hela dagen. Jag hann dock inte äta dom innan jag åkte men då passade det ju super att ta ett par efter träningen, hihi.. ;) 
Ni får ha det så bra!

Publicerat: 2014-01-21 - 21:54:06  •  Kategorier: Foto - Saker, Frida, Mat och Bak

The minute we love, the world has something to use against us

 

Publicerat: 2014-01-20 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida

Ungdomsledare

Sista bilden är lånad från Pauline Hallgren
 
Yey, nu är jag färdigutbildad ungdomsledare! :D Det här var tredje och sista helgen som jag tillbringade i Göteborg på kursen. Känns faktiskt lite tråkigt, gänget har varit så himla härligt och även om det funnits stunder som varit lite långtråkiga så har det kompenserats av de roliga kvällarna vi har haft!
 
Det har verkligen varit tre härliga helger. Vi har gjort alltifrån att gå igenom och diskutera kursmaterialet, gjort grupparbeten, haft olika föreläsare (två stycken från Agria/Länsförsäkringar där vi diksuterade bla. säkerhet, Michaela Görloff som pratade om värdegrund, en från Sisu och igår hade vi en som föreläste om träning och kost), vi har också gjort roliga aktiviteter som att prova på HK-idrott och besöka polisstallet i Göteborg. Vi har också ätit massor, lekt lekar och haft superkul på kvällarna!
 
Alla ni som har möjlighet att gå ungdomsledarutbildningen via er ridklubb, gör det! Det är så värt det! :')
(Hihi, jackan man får är ju ett stort plus... ;))

Publicerat: 2014-01-19 - 19:59:00  •  Kategorier: Foto - Människor, Frida, Hästar, Tips

16.01.14

Från förut | Nikon D3100 - Nikkor 50mm 1.8G - Fjärrutlösare
 
Idag har varit en bra dag, fått gjort en NO-redovisning och lämnat in en engelska uppsats. Vid 16 stack jag och mamma till Body Shop i Stenungsund. Mamma fick en värdecheck på en make-up rådgivning på Body Shop för några månader sedan och idag hade vi bokat in den. Var så kul att få träffa de trevliga tjejerna där igen, hade ju inte varit där sedan min prao där vecka 47! Jag blev jättenöjd i alla fall och fick massa nya tips, en hel del shopping blev det också! ;)
 
Haha, och tror inte jag har nämt det men jag fick en fjärrutlösare till kameran i julklapp och det är såå bra! Jag fattar inte hur jag hur klarat mig innan, bästa kameraprylen just nu! Har fått sån motivation till att fota självporträtt sedan jag fick den, hihi... ;)

Publicerat: 2014-01-16 - 21:12:18  •  Kategorier: Foto, Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida, Nytt

Så underbar ♡

 
Det här måste ju vara en av de godaste dofterna från Body Shop, åhh ♡ Min snälla mamma fixade den åt mig på Body Shops rea häromdagen. Vilken är er favoritdoft från Body shop? :')

Publicerat: 2014-01-15 - 16:45:38  •  Kategorier: Foto, Foto - Saker, Frida

Jag är tillbaka och så är också snön...

Foto: Linnea
 
Hej... Jag har som vanligt inget att säga till varför det har blivit som det har blivit.. Eller jo, jag har väl helt enkelt inte haft någon motivation. Men nu tro jag ändå att den är påväg tillbaka. Tydligen var det även något annat som bestämde sig för att komma tillbaka idag och det är snön. Just nu ligger det ett tunt lager vitt fluff över marken och vita flingor singlar ner från himlen... #såmysigt
 
Nu ska jag svara på kommentarer och ta tag i min mejl, haha, jag orkar aldrig svara på och läsa mejl i mobilen och eftersom jag mest använder mobil och ipad så blir det aldrig av att jag fixar med mejlen. Nu är det en stor klump med typ 20 mejl som ska läsas och svaras på... Lika bra att sätta igång. Efter det ska jag göra lite matte. Vi hörs!

Publicerat: 2014-01-14 - 18:37:00  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Porträtt, Foto - Vinter, FridaFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking