True love is putting someone else before yourself.

 

Publicerat: 2014-07-27 - 10:00:00  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Some new favorites

Mina tre favoriter just nu: Maps - Maroon 5, Love runs out - One Republic, 97 ways - The Fooo

Publicerat: 2014-07-26 - 10:00:00  •  Kategorier: Frida, Tips

Because you are beautiful

 
Hur har ni det i sommarvärmen? :') Jag älskar att det är så varmt.. typ.. jag kan ju änna inte säga något annat nu när man har tjatat så länge på det dåliga vädret här i Sverige. Och jag gillar verkligen att vi äntligen har fått värme här, men det är lite tufft att jobba i hettan, haha. Man hade ju gärna tagit vara på värmen och varit vid havet eller nåt. Ja, i alla fall som ni märker så uppdateras det inte så bra här vilket jag antar att de flesta förstår, tillbringar helt enkelt inte så mycket tid vid datorn just nu. Men jag ska verkligen försöka att fixa till något inlägg då och då. 

Publicerat: 2014-07-25 - 20:56:19  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Första riktiga tävlingen

Från ridpasset dagen innan tävlingen, fotad av Isabelle

Den 28:e juni var jag och tävlade min första riktiga tävling, plus att det var min första tävling utanför klubben. Har ju bara tävlat KM innan. Jag kan väl säga att jag både är nöjd och inte. Jag är inte nöjd över resultatet då jag hade en bra känsla och ritten kändes ändå helt okej förutom en felridning och en kämpig högergalopp. Men domarn var hård och överlag var det väldigt låga procent, så ja.. Men jag är liksom ändå nöjd med tanke på att det var både min och Findus första riktiga tävling, det var ett nytt ställe för honom (shiiiieet, vad läskigt det kan vara med nya dörrar, dressyrstaket och fotografer som gömmer sig i buskar), jag red en liten stund dagen innan men innan dess hade jag inte ridit på två veckor och då var det hoppning. Så dressyr hade jag inte ridit på tre veckor och det var ännu längre tid sedan jag red Findus, så om man jämför med privatekipagen som kan rida när de vill så har de ju en stor fördel.. ;') Dessutom hade ju hästarna gått ridläger och kanske inte gått ett riktigt dressyrpass på ett tag, så Findus var rätt seg och stel.. Haha lillen, skönt med bete nu. Så med förutsättningar vi hade får jag ju ändå vara nöjd! Han skötte sig bra med lastningen också :') 

Ska se om det blev några bra bilder från tävlingen. Han var så fin i knoppar, hihi :') Och lite kul var det att en annan ryttare frågande om det var frieser i honom, haha då blev jag lite chockad..  Ja, ni hästmänniskor förstår... Och när jag då får svara typ: Nej, det är någon korsning av halvblod och nordsvensk, haha ;')

Publicerat: 2014-07-07 - 09:53:56  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Tre tips till dig

Mina tre favoriter just nu: Sigma - Nobody to love, Troye Sivan - The fault in our stars (MMXIV), Ed Sheeran - One

Publicerat: 2014-07-05 - 21:09:37  •  Kategorier: Frida, Tips

Ridläger, barbackaridning och uteritt


Anton och Findus

Är som jag tidigare nämt lägervakt på ett ridläger den här veckan och idag fick jag och en kompis rida med när gruppen red ut. Det blev en mysig entimmes runda på Findus. Bilden ovan på Findus är från tävlingen i lördags som jag tänkte skriva lite mer om när jag har lite tid hemma vid datorn igen. Fick också skritta och trava en stund på Anton idag som håller på att sättas igång. Älskar verkligen den ponnyn, världens mysigaste! 

Publicerat: 2014-07-03 - 17:41:44  •  Kategorier: Foto - Djur, Foto - Hästar, Frida, Hästar

Victoria's Secret

 

Publicerat: 2014-07-03 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto, Foto - Saker, Frida, Nytt

The fault in our stars again

 
Åhh, bästa boken! Visst har man perioder då man tycker att det man läser/kollar på just då är bättre än allt man tidigare läst/sett och någonsin kommer att läsa/se på och sedan bleknar det där lite och man hittar något nytt. Känner ni igen er? Men TFIOS tror jag inte är en sådan bok, i alla fall för min egen del så tror jag att det kommer vara en bok som kommer ligga mig varmt om hjärtat i en lång tid framöver.
 
Jag har ju som ni kanske läste för ett tag sedan redan läst boken på svenska (För eller senare exploderar jag, haha, gillar inte den titeln så säger den hellre på engelska) men med tanke på alla fina citat och sådär så ville jag även läsa den på engelska så jag köpte den på flygplatsen nu när vi flög till Rhodos. Det är faktiskt min första bok på engelska (förutom de där tråkiga, tunna sakerna man får i skolan) och det har flytit på bra hitills! Dels tror jag att det beror på att språket är ganska lätt och dels eftersom jag redan har läst den på svenska och därför förstår ganska bra av sammanhanget.
 
Haha och en grej till... Jag vet inte varför men jag kan inte låta bli att bli lite störd på alla som typ bara "Åh, jag ska gå och se För eller senare exploderar jag idag, den verkar så bra", "Har sett den nu och det var världens bästa film", Älskar filmen" osv utan att ha läst boken.. Hahaha, jag vet inte varför men blir lite smått irriterad haha. Vet inte hur jag ska förklara det, men det är väl det att vissa personer bara tror att allt bara handlar om filmen och att det är den som är det fantastiska. Men att historien faktsikt kommer från en helt fantastiskt bok och författare, typ.. Vet inte hur jag ska förklara det bättre. Är det bara jag som känner så här eller? xD
 
Jaja, så i vilket fall till alla er som bara ser filmen eller som har upptäckt TFIOS först nu: Läs boken! ;)
Kram på er

Publicerat: 2014-07-02 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto - Saker, Frida, Nytt, Tips

Rhodos 2014 ♡ #2

Akropolis i Lindos

Publicerat: 2014-07-01 - 12:09:18  •  Kategorier: Foto - Stad och hus, Foto - Vatten, Rhodos 2014Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking