The fault in our stars again

 
Åhh, bästa boken! Visst har man perioder då man tycker att det man läser/kollar på just då är bättre än allt man tidigare läst/sett och någonsin kommer att läsa/se på och sedan bleknar det där lite och man hittar något nytt. Känner ni igen er? Men TFIOS tror jag inte är en sådan bok, i alla fall för min egen del så tror jag att det kommer vara en bok som kommer ligga mig varmt om hjärtat i en lång tid framöver.
 
Jag har ju som ni kanske läste för ett tag sedan redan läst boken på svenska (För eller senare exploderar jag, haha, gillar inte den titeln så säger den hellre på engelska) men med tanke på alla fina citat och sådär så ville jag även läsa den på engelska så jag köpte den på flygplatsen nu när vi flög till Rhodos. Det är faktiskt min första bok på engelska (förutom de där tråkiga, tunna sakerna man får i skolan) och det har flytit på bra hitills! Dels tror jag att det beror på att språket är ganska lätt och dels eftersom jag redan har läst den på svenska och därför förstår ganska bra av sammanhanget.
 
Haha och en grej till... Jag vet inte varför men jag kan inte låta bli att bli lite störd på alla som typ bara "Åh, jag ska gå och se För eller senare exploderar jag idag, den verkar så bra", "Har sett den nu och det var världens bästa film", Älskar filmen" osv utan att ha läst boken.. Hahaha, jag vet inte varför men blir lite smått irriterad haha. Vet inte hur jag ska förklara det, men det är väl det att vissa personer bara tror att allt bara handlar om filmen och att det är den som är det fantastiska. Men att historien faktsikt kommer från en helt fantastiskt bok och författare, typ.. Vet inte hur jag ska förklara det bättre. Är det bara jag som känner så här eller? xD
 
Jaja, så i vilket fall till alla er som bara ser filmen eller som har upptäckt TFIOS först nu: Läs boken! ;)
Kram på er

Publicerat: 2014-07-02 - 09:00:00  •  Kategorier: Foto - Saker, Frida, Nytt, Tips

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Alisha:

Jag köpte boken när jag kom hem från England och läser i princip bara böcker på engelska, då jag verkligen inte tycker om böcker på svenska.

Haha, åh. Gillar verkligen inte TFIOS namn på svenska. Den brukar komma som reklam på youtube och jag hinner precis ta bort reklamen innan de säger namnet på svenska xD

Böckerna brukar vara 1000 gånger bättre än filmerna, då de brukar ta bort ganska många viktiga saker från böckerna. Jag tycker t.ex att The Hobbit är bättre som bok än film, då de har tagit bort en hel del saker som har hänt i boken i de senaste två filmerna >:

Svar: Jo, det brukar ju vara så. Men med tanke på att så många faktiskt sagt att den är bra och lever upp till förväntningar så känner jag mig hoppfull! Med tanke på att jag är så seg med att svara på den här kommentaren, har du läst ut boken än? Vad tyckte du isf? :')
Frida Z Lindqvist

2014-07-03 | 17:15:41
Bloggadress: http://ravenith.se
Alisha:

Sv: Jo, det är ju så. Jag har i alla fall inga planer på att se TFIOS, för det är inte direkt min smak i film, men det kan ju ändras senare i framtiden, haha.

Jag läste ut den på knappt tre dagar och den var bättre än jag förvänta mig. Kan fortfarande inte få den i huvudet och jag tror att jag fastnade för den på grund av sättet som John Green har skrivit den på. Men jag skulle inte ha något emot att läsa om den :D

Har planer på att köpa några fler av hans böcker :D

2014-08-10 | 13:26:18
Bloggadress: http://ravenith.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking