Serietips

Jag älskar serier! Tycker ofta bättre om att kolla på serier än filmer. Tänkte här tipsa om två serier som jag kollar på. 
 
- Teen Wolf
Åhhh ♥♥ Så himla bra och och smockfullt med snygga killar. För att dra handlingen lite kort så handlar det om två tonårskillar och deras vardag som snabbt förändras när de under en natt smyger omkring i skogen och den ene (Scott) blir biten av en varulv. Han blir tvungen att lära sig hantera sitt nya liv som oberäknelig varg samtidigt som en ny tjej (Allison) börjar på skolan. Scott faller genast för henne och han lyckas få en dejt, men allt blir lite kaosartat när han upptäcker att Allisons familj är varulvsjägare. Om ni inte redan kollar så måste ni börja, för ni får inte för allt i världen missa de snygga varulvarna, underbara Stiles och allt annat i serien! 
 
 
 
- Pretty Little Liars
Vem har inte missat PLL? ;) I början var jag väldigt beroende, men tycker att den börjar lite tjatig. Vill liksom att de ska ta slut nu, hehe... Serien kretsar kring fem tjejer varav en av dem försvinner spårlöst i första avsnittet. De andra får aldrig veta vad som egentligen hände men ungefär ett år efter försvinnandet börjar konstiga saker hända. Tjejerna får olika meddelanden och sms från en anonym person som undertecknar sig med "A". "A" skickar bland annat olika hot och tjejerna känner sig jagade. Man får hela tiden ledtrådar om vem "A" kan vara, men de teorierna brukar krossas rätt fort. Man kan aldrig lita på någon eller något känns det som ;) Serien innehåller en hel del spänning och en många scary moments, men även drama, vänskap och kärlek. 
 
 
Jag kollar även på Grey's Anatomy, Walking Dead, Prison Break, Falling Skies och Arrow. Vilken/Vilka är er/era favoritserie/serier? Ge mig gärna tips på nya bra serier! :D

Publicerat: 2014-05-17 - 14:00:00  •  Kategorier: Foto, Frida, Inspiration, Tips

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking