ThrowbackÅh, ta mig tillbaka... Satt och kollade igenom Rhodos-kategorin här på bloggen och även bilderna från resan och jag blev alldeles deprimerad. Ni förstår inte hur mycket jag saknar det! Allt var så himla underbart och perfekt då. Sol, värme, bad, vila, träning, skratt, vackra platser, härliga människor och god mat i mängder ♥

Publicerat: 2014-10-31 - 17:00:00  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Natur, Foto - Sommar, Frida, Rhodos 2014

När man har gott om tid på morgonen...

... passar det perfekt med havregrynsgröt tillsammans med lite mjölk och kanel!

Publicerat: 2014-10-31 - 12:21:34  •  Kategorier: Frida, Mat och Bak

271014


Foto 1, 2, 3, 4 och 5: weheartit, 6: jag, min baconpasta

Åkte och tränade förut (idag igen), har äntligen köpt kort nu som jag ska ha året ut och jag har som mål att träna två gånger i veckan, plus mina två ridpass då. Hoppas på att jag kan hålla det för vill verkligen bli mer vältränad och uthållig. Dels för att jag vill vara nöjd med min kropp/må bättre/bli piggare och dels för att jag känner att jag behöver det till ridningen för att kunna prestera bättre där. 

När jag kom hem lagade jag min favoriträtt just nu; baconpasta (som ni kan se på bilden i högra hörnet). Superenkelt och jättegott! Du behöver bara koka upp lite pasta, gärna färsk, skära upp bacon i mindre bitar och steka dom. Blanda i baconen i pastan och rör om. Sist tillsätter du lite saffrans-tomat creme fraice, det gör att det blir krämigare och ger lite mer smak. 
Hoppas det smakar! ;')

Publicerat: 2014-10-27 - 20:58:51  •  Kategorier: Frida, Mat och Bak, Tips

GårdagenIgår tog jag och mamma en sväng och handlade lite. Jag hade några grejer jag ville kolla på, dock hittade jag såklart inget av det jag ville ha egentligen... Men en enkel, basic t-shirt, ett linne som var på rea och ett nytt puder blev det i alla fall. Efter middagen åkte vi och tränade och sedan spenderade jag resten av kvällen med Isa. 

Publicerat: 2014-10-27 - 14:09:18  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Saker, Frida

New

 
Hej!
Jag hatar att jag inte kan hålla bloggandet regelbundet... Det håller typ i två dagar och sedan dröjer de två veckor typ. Har funderat lite fram och tillbaka hur jag ska göra, om jag helt enkelt ska lägga ner eller ta en paus for real. Eller om jag ska byta blogg eller portal för att bli lite nyinspirerad, vet många som det har funkat för... Har inte bestämt mig ännu, men tänkte i alla fall se om jag kan hålla igång bloggen nu över höstlovet. Sedan kanske det går lite lättare.
 
En anledning till att det blir lite som det blir med uppdateingen är för att jag hittills genom de här två och ett halvt åren (eller vad det nu är) som jag har bloggat så har jag haft som mål att alltid ha en nyfotograferad bild/systemkamerabild i varje inlägg. Ibland har jag fuskat lite och tagit bilder från t.ex. mobilen eller weheartit istället, men jag har väl lyckats till nittio procent kanske. Dock är ju detta något som gör att uppdateringen blir lidande om man inte fotar så mycket för tillfället, vilket är så det har varit för mig det senaste halvåret. Skäms nästan när jag ser hur lite bilder jag har från detta året. 
 
Så jag tänkte i alla fall att jag från och med nu kanske kommer använda lite mer mobil/inspobilder för att hålla uppdateringen igång. Och juste, fräschade upp headern lite snabbt också. Bättre/sämre?
Ha en fortsatt fin helg!

Publicerat: 2014-10-26 - 09:00:00  •  Kategorier: Bloggdesign, Bloggen, Frida

#fuckcancer

Var på Ung Cancers pärldag i Göteborg idag. Tyckte det var mysigt så det blir säkert någon mer gång!

Publicerat: 2014-10-05 - 18:39:00  •  Kategorier: Foto, FridaFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking