Eternity

Fick denna berlocken av min moster i födelsedagspresent. Men eftersom vi bara beställde den när hon var hemma i Sverige i augusti så kom den till butiken först i fredags, så i måndags var jag och hämtade ut den. Jättenöjd! Gillar verkligen infinity/eternity-tecknet. ;)

Publicerat: 2014-09-21 - 16:37:38  •  Kategorier: Frida, Nytt

Numera 16, wihooo!

 
Yaaas! Nu är jag numera 16 år, fyllde för typ en och en halv vecka sedan men eftersom jag inte har bloggat på ett tag så får jag väl passa på att tala om det nu ett tag efteråt. Födelsedagen firades i alla fall i skogen, men blev jättehärlig ändå! Vi var nämligen på hajk på min födelsedag och dagen efter med vår nya klass och den andra naturklassen. Hajken var jättetrevlig och mina klasskompisar var så gulliga och hade köpt med sig kladdkaka och ljus, så fick både tårta och sång! :')
 
Igår avslutade jag min första vecka med riktiga lektioner och jag kan hittills säga att jag trivs väldigt bra med nya skolan och klassen. Jag tänker att jag kan skriva ett inlägg om det lite längre fram när jag har gått lite längre. I tisdags var det i alla fall inspark för ettorna i Slottskogen. Det började med nollning - som var hyfsat snäll, haha - och sedan umgicks alla ettor, tvåor och treor efteråt. Jättehärlig kväll det med och roligt med nya ansikten! :')

Publicerat: 2014-09-06 - 21:24:31  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Porträtt, FridaFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking