Påsklov var det ja

Isabell i tisdags
 
Nu var det ett litet tag sedan jag skrev ett ordentligt inlägg så kände att det var dags!
 
Satte in tandställning i underkäken förra onsdagen, rena helvetet... Hade så fruktansvärt ont första natten/dagen och det har tagit mycket längre tid innan jag har kunnat tugga än var det gjorde när jag satte in i överkäken för två månader sedan. Sedan i lördags har jag i alla fall kunna tugga försiktigt på ena sidan och det har blivit nästan normalt nu, men den andra gör fortfarande ont.. Hahaha, lite segt..
 
Fick påsklov i fredags och det har varit full rulle sedan dess med kompisar, hästar och annat. I lördags tog jag och brorsan en sväng in till stan, han hittade jeans och jag ett par våriga toppar. Träffade lite kompisar på kvällen. I söndags gick jag upp svintidigt för att åka med lite kompisar från ridklubben på tävling. Det var Bohuscupen i dressyr för häst och vi hade med ett helt lag. Tycker det är så himla roligt med lagtävlingar och cuper även om det tar otroligt lång tid (tror vi var på tävlingsplatsen i 12 timmar), när man är ett gäng som umgås hela dagen och hejar på varandra osv! Förståeligt nog var vi otroligt trötta lördag kväll men det var bara att traska upp lika tidigt söndag morgon och åka iväg till Tanum då det var Bohuscupen i hoppning för ponny men några andra utav oss. Lika rolig dag det, med fina resultat!
 
Förutom det så har jag träffat kompisar, tränat och solat! Ja, ni hörde rätt! Solat... Igår var det nämligen helt underbart väder! Gick ut och satte mig på altanen och när jag hade suttit där en stund så stekte det rätt rejält (hade typ gett upp hoppet om att få värme igen...) så jag bytte om till shorts och linne och la mig på en filt på altanen, såå skönt var det! Och helt underbart att man kunde ligga där utan att frysa ♥
Hur är/var ert påsklov? :')

Publicerat: 2015-04-09 - 11:53:10  •  Kategorier: Foto - Människor, Foto - Porträtt, Frida, Hästar

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


Olivia:

Du kan ju börja med en ben o jerry diet, krävs inte mycket tuggande.... :D

2015-04-09 | 23:05:59
Bloggadress: http://andrews.se/olivia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking