Efter jobb och sjukdom


Fredagsfika på jobbet // Jobbklädsel (var ju ej "tandsköterskeelev" men det var den enda lediga namnskylten haha..) // En god sallad som åts för ett tag sedan // Kräftmiddag förra veckan

Hej! Blir så glad när jag kikar in och ser att folk fortfarande besöker bloggen även om den inte uppdateras så flitigt, det uppskattas!

Nu tyckte jag i alla fall att det var dags att slänga ihop ett inlägg. Har äntligen jobbat klart min månad på Folktandvården och det känns riktigt skönt, det blir rätt tungt att gå upp mellan fem och sex varje dag, jobba åtta timmar och komma hem igen vid fem-tiden. Har varit helt död när jag har kommit hem, haha. Så även om det har varit kul kändes det skönt att få lite ledigt igen innan skolan börjar. Tyvärr hann jag inte njuta av de goda allför länge... Hade hela sista veckan känt mig lite småsjuk och ätit Alvedon så när jag slutade bröt de ut på allvar under helgen. Mådde riktigt dåligt och orkade inte annat än att ligga på soffan i flera dagar. Feber vägrade ge mig sig allt eftersom dagarna gick in på denna vecka och halsen blev värre, kunde knappt äta under ett par dagar. Åkte in till vårdcentralen i onsdags och fick penicillin och nu känns det redan mycket bättre! Så hoppas att jag inte blir sjuk på ett bra tag nu, det har räckt med två gånger i sommar... 

Får väl ta det lite lugnt nu i början men ser i alla fall fram emot stt kunna njuta av sommarlovets sista veckor nu, förhoppningsvis med sol! Hur har ni det? Vad gör ni? :')

Publicerat: 2015-08-07 - 14:20:04  •  Kategorier: Foto - Saker, Frida, Mat och Bak

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking