0 1 • 0 1 • 2 0 1 5

 
Och så var det 2015. Känns konstigt. 2014 har bara flugit förbi, i ruskig fart. Nytt år. 2014 har bjudit på både svackor och höjdpunkter, som alla år antar jag. Men det känns ändå skönt att lämna det bakom sig. Jag ser framemot vad 2015 har att erbjuda, det känns som om det kommer bli ett bra år. Och jag är taggad på en nystart, för det är det jag tycker ett nytt år är. Jag och Linnea hade en bra disskution kring det här med nystarter. Jag gillar nämligen inte sådana som gör en rolig grej av "nytt år, nytt jag", visst tycker inte jag heller att man behöver gå till överdrift med det hela och tro att allt är förändrat över en natt bara för att det har blivit nytt år. Men jag tycker samtidigt som sagt inte eller att man ska idiotförklara hela grejen. Jag tror nämligen att om man vill ha en nystart eller förändra något så är det lättare att göra det när det sker tillsammans med en annan stor förändring t.ex. att man fyller år, flyttar, börjar på en ny skola eller helt enkelt att det blir ett nytt år. När en större förändring sker så tror jag att det är lättare att haka på och själv ta tag i det där man nu vill göra, istället för att bara göra det vilket annan dag som helst på året. Det känns mycket svårare. Förstår ni hur jag tänker? Håller någon med?
 
Så jag har i alla fall en hel del saker som jag vill göra det här året/förändra, har skrivit ner en liten bucketlist med alla grejer. Tänkte också göra en annan rolig grej i år, nämligen "the jar project", alltså att man skriver ner olika minnen på små lappar som man sedan lägger i en burk som man inte öppnar förrän sista dagen på året. Kul grej, och ett roligt sätt att minnas fina minnen som hänt under året! :')

Publicerat: 2015-01-01 - 22:13:00  •  Kategorier: Frida, Inspiration, Tips, We♥it

Kommentarer
Innan du kommenterar:
FOTO OCH DESIGN
- Alla bilder är fotade utav mig om inget annat anges, så stjäl inget! (Meddela mig gärna om du ser bilder eller annat av mig hos någon där de inte borde vara.)
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Jag redigerar i Lightroom 2 och Photoshop CS4 Extended
- Jag har under lång tid gjort designer och du kan läsa mer om det i menyn till vänster. Dock gör jag inga just nu!

KONTAKT
- Vill du kontaka mig? Mejla till fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

ÖVRIGT
- Jag gör inga Bloglovinbyten, följer de bloggar jag tycker är intressanta.
- Ja, jag kan ibland göra länkbyten med bloggar jag tycker är värda att göra länkbyten med
- Du får gärna länka till fototävlingar
- "Allt bra?"-kommentarer besvaras inte då jag alltför många gånger märkt att personerna inte alls är intresserade utan bara vill ha besökare. Läs inlägget så får du nog svar!


liii:

kan du inte lägga ut din bucketlist? :*

Svar: Naahh, får se, om den blir bra kanske.. ;)))
Frida Lindqvist

2015-01-04 | 20:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Frida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.Länkbyten


övrigt


Bloggranking