Is it too late now to say sorry?

 
Idag åkte familjen iväg tidigt på äventyr neråt i landet. Det var nämligen dags för ett besök på Ullared igen, så det var där dagen tillbringades. Som vanligt mycket folk, men vad kan man annars förvänta sig när det är höstlov... Fick i alla fall med mig lite nödvändigheter och annat smått och gott.

Publicerat: 2015-10-26 - 21:30:00  •  Kategorier: Foto - Höst, Foto - Natur, Frida

Höstigt
Publicerat: 2015-10-26 - 10:00:35  •  Kategorier: Foto - Höst, Foto - Natur, Frida

Medan löven faller till marken

 
Dagarna springer förbi och rätt som det är kommer 2015 att vara förbi. Lite skrämmande är den tanken... Känns som jag nyss såg sekundrarna ticka allt närmare tolvslaget och lämnade 2014 bakom mig.
 
Hösten är ofta fullspäckad och i år är det inte annorlunda. Jag bläddrade igenom kamerarullen för att hitta senaste bilden jag la ut här och insåg hur mycket som faktiskt har hänt sedan dess.
 
Det har blivit biobesök, insparker, mysiga fikor, gymnasiemässa, shoppingturer och fester. Det har varit middagar, myskvällar, biljettbokande till Håkan, roliga idrottslektioner (fäkting tex), träning, skola och plugg (såklart). Det har varit fina stunder med vänner, skratt, sena kvällar, pinsamheter, bra och dåliga dagar, väder som blivit kallare, löv som färgas gula och fallit till marken.
 
Hösten susar förbi i rasande takt och jag dras med, försöker njuta och leva i nuet. Ta vara på så mycket som möjligt och göra det jag gillar. Jag hoppas ni gör detsamma!

Publicerat: 2015-10-25 - 10:00:00  •  Kategorier: Foto - Höst, Foto - Människor, Foto - Saker, Frida, Kompisar, Mat och Bak

Några blandade från fotolektionerna

Längesedan jag fotade något annat än tråkiga inomhusbilder hemma med kameran, blir nästan bara mobilbilder för tillfället. De enda tillfällena då jag faktiskt använt kameran senaste tiden har varit på fotolektionen på fredagar, änsålänge har vi inte fotat något speciellt och det är mycket grunder. Men här får ni i alla fall några från de senaste lektionerna.

Publicerat: 2015-10-05 - 10:00:00  •  Kategorier: Foto - Natur, Foto - Saker, FridaFrida • 16 • Göteborg
1998 föddes en tjej vid namn Frida. Jag är en glad person som lever för hästarna, familjen och vännerna. Jag har ett stort intresse för foto och design som märks väl i bloggen.

Fotar med: Nikon D3100
Favoritobjektivet: 50mm f/1.8G
Bloggar om: Foto, vardag, hästar, design
Kontakt: fridaz.lindqvist[snabel-a]gmail.com

Läs mer om...
... mig
... min kamerautrustning
... min fotohemsida
... mitt fotosamarbete


Follow on Bloglovin

finns även här

bloggdesign
Gör ej designer för tillfället.


arkiv

• 2015:

Länkbyten


övrigt


Bloggranking